(040) 269 81 11


Winkelinrichtingen

In Nederland zijn duizenden winkels met duizenden verschillende winkelinrichtingen. Van klassiek tot modern en van strak tot kleurrijk. Voor de inrichting van een winkel is het belangrijk dat deze aansluit bij uw doelgroep, zodat deze zich thuis voelt in uw winkel en tot aankopen overgaat.

Van dienst van begin tot eind

Indien u advies wilt over uw winkelinrichtingen en meer wilt weten over de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van inrichtingen, zijn wij de ideale partij. Wij kunnen u van begin tot eind van dienst zijn.

Productie in eigen beheer

In onze eigen werkplaats wordt vrijwel de complete inrichting van uw interieur in eigen beheer geproduceerd. Het voordeel is dat u in het hele traject, van advies tot montage, slechts te maken heeft met één contactpersoon, zodat snel handelen mogelijk is en u door deze efficiënte werkwijze veel geld bespaart op uw winkelinrichting.

Kwaliteit van hoog niveau

U kunt er van op aan dat wij onze afspraken altijd nakomen en dat de kwaliteit van onze winkelinrichtingen altijd van hoog niveau is. Meer weten? Aarzel dan niet en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe inrichting van uw winkel. Bovendien kunt u voor nieuwe winkelinrichtingen voor hele winkelketens bij ons terecht.

Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha