(040) 269 81 11


Werkplaats

KEK BV heeft de beschikking over een eigen werkplaats voor interieurbouw in den Bosch. In deze werkplaats worden de interieuropdrachten voor een groot deel gerealiseerd. Hierbij beschikken wij over een groot en geavanceerd machinepark en kunnen wij gebruik maken van een aantal professionele machines die lang niet iedere interieurbouwer in eigen huis heeft.

Werkwijze

In de werkplaats verwerken wij diverse soorten materialen tot hoogwaardige en functionele producten. De producten die wij in onze werkplaats vervaardigen zijn geschikt voor winkels, woningen en bedrijfsruimten. Naast het handwerk dat wij uitvoeren, wordt er uiteraard ook machinaal in onze werkplaats gewerkt. De mogelijkheden die de werkruimte biedt, maakt het zelfs mogelijk om verschillende soorten interieur op te slaan.

Resultaat

U kunt bij ons zelf aangeven welke materialen u wilt voor het fabriceren van uw interieur en welke soort afwerking u daarvoor wenst. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, vervaardigen wij alle objecten op maat. Om er zeker van te zijn dat het meubel past in uw ruimte, komen wij graag bij u op locatie om de benodigde metingen te verrichten, zodat u precies krijgt wat u zoekt.

Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha