(040) 269 81 11


Toonbanken winkel

Bent u op zoek naar een toonbanken winkel, voor een toonbank in uw organisatie? Kom dan eens praten met KEK bv. Als specialist in interieurbouw zijn wij in staat om toonbanken in allerlei soorten en maten te ontwikkelen en te installeren.

Toonbanken in diverse vormen en stijlen

Toonbanken zijn vaak erg bepalend voor de uitstraling van uw winkel of bedrijf. Het is daarom belangrijk dat u goed nadenkt over de vorm en stijl van een toonbank. Hierover kunnen wij u deskundig adviseren.

Snelle en flexibele levering

Wij werken met allerlei soorten materialen en hebben voor iedere organisatie een passende oplossing. De toonbanken vervaardigen wij in onze eigen werkplaats en kunnen wij zeer snel leveren. Bij u op locatie wordt de toonbank door onze mensen netjes afgemonteerd, zodat u er zo min mogelijk overlast van heeft en er langdurig van kunt genieten.

Contact met een toonbanken winkel?

Voor contact met onze toonbanken winkel kunt u het formulier op deze website invullen en versturen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken via het telefoonnummer dat u kunt vinden op deze website.

Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha