(040) 269 81 11


Over KEK BV

KEK bv is uw partner bij interieurbouw en verbouw. Indien u van plan bent het interieur van uw kantoor, winkel, bedrijfspand of woning te verbouwen of renoveren, kunt u ons benaderen voor een afspraak. Wij zetten graag uw wensen om in verrassende resultaten.

Grote diversiteit aan werkzaamheden

Als interieurbouwer zijn wij voor een groot aantal winkels, bedrijven en particulieren werkzaam en zijn wij continu in beweging. Wij voeren een grote diversiteit aan werkzaamheden uit en bezorgen uw ruimte de door u gewenste uitstraling.

Uniek totaal concept

Naast onze flexibiliteit en snelle dienstverlening is het grote voordeel van KEK bv, dat wij een uniek totaal concept kunnen aanbieden op het gebied van interieurbouw. Dat betekent dat wij alles van advies tot de uiteindelijke montage in eigen beheer uitvoeren, terwijl u kunt communiceren met slechts één contactpersoon die al onze mensen aanstuurt.

Contact met KEK bv

Wilt u meer weten over de dienstverlening van KEK bv of een afspraak maken om uw interieur aan te pakken? Neem dan vandaag nog contact met ons op of bekijk onze referenties.

Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha