(040) 269 81 11


LED verlichting biedt vele voordelen

Profiteren van led lampen

Gemeente Den Haag is met iets nieuws gekomen. Kortgeleden is er een zogenaamde sterfietsroute geopend. Deze sterfietsroute naar Leidschenveen is voorzien van slimme LED verlichting. Wanneer een fietser aan komt rijden, pikken de sensoren dit op en gaan de LED lampen bij het fietspad aan. De sterfietsroutes bieden een snelle, veilige en comfortabele manier om over asfalt te fietsen. De verlichting zorgt ervoor dat ‘s nachts veilig over de fietspaden kan worden gereden. Maar LED verlichting is niet alleen toepasbaar bij fietspaden. LED verlichting biedt namelijk oneindig veel mogelijkheden. Meer weten over de voordelen en mogelijkheden van LED verlichting? Wij informeren u graag verder in deze blog!

De voordelen van LED verlichting

Wanneer u overweegt om LED verlichting te plaatsen in uw pand of bedrijf, wilt u eerst meer weten over de voordelen van led lampen. Een van de grootste voordelen van led lampen is het lage energieverbruik. Door het lage energieverbruik kunt u tot 80% besparen op de kosten voor verlichting. Tevens heeft het relatief lage investeringskosten. De bestaande verlichting kan eenvoudig worden vervangen en de bestaande armaturen blijven behouden. Daarbij heeft u de investeringskosten ook weer snel terugverdiend. Op financieel vlak biedt het dus veel voordelen. LED lampen staan bekend om hun kwaliteit. Zij hebben hierdoor een langere levensduur en daarom ook lagere vervangingskosten. LED verlichting is tot 90% recyclebaar, heeft nauwelijks warmteontwikkeling en geen UV en IR straling zoals bij spaarlampen. Ten slotte heeft het ook een zeer gunstige CO2 footprint.

De toepassing van LED verlichting

De verwachting is dat binnen een aantal jaren bijna alle binnen- en buitenverlichting uit LED bestaat. Dit type verlichting is in staat om ruimtes, gebouwen of producten op de juiste manier te verlichten. Maar waar kan LED-verlichting allemaal worden toegepast? In een werkplaats of bedrijfshal zijn LED lampen de ideale verlichting. Omdat het een grote open ruimte betreft, is een goede verlichting van groot belang. Vaak wordt er gebruikgemaakt van kwikdamplampen (Hid 400w). Wanneer u deze lampen vervangt voor LED lampen, geniet u van meer lichtopbrengst en bespaart u meer dan 60% op uw energieverbruik. Maar LED verlichting is niet alleen te gebruiken in werkplaatsen en bedrijfshallen. Ook in uw woning, kantoor of winkel kan dit type lampen worden ingezet.

Meer informatie over led lampen

Wenst u meer te weten te komen over de vele voordelen van LED verlichting? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende toepassingen? Benader dan een bedrijf bij u in de omgeving dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van LED lampen. Zij willen u graag meer vertellen over deze bijzondere verlichting. Zo kunt u straks ook genieten van duurzame verlichting en kostenbesparing!

Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha