(040) 269 81 11


Interieurprojecten

KEK BV is specialist in timmer en interieurprojecten. Onze gespecialiseerde interieurbouwers realiseren al jaren unieke interieurprojecten voor een grote diversiteit aan bedrijven. In het verleden hebben wij al voor veel opdrachtgevers het perfecte visitekaartje van winkels en kantoorruimtes verwezenlijkt met een interieur op maat. Wij realiseren uw ideeën en bieden daarbij heldere en creatieve oplossingen.

Het best haalbare resultaat

Een interieurbouwer van ons bedrijf bezit meer dan vakmanschap. Zijn zij vooral conceptontwikkelaars, adviseurs en meedenkers om het best haalbare resultaat te bewerkstelligen. Wij zijn daarom een ideale partner voor diverse interieurprojecten, of het nu gaat om een verbouwing of een compleet nieuw interieurproject.

Aandacht en service

Alle elementen om uw interieurproject succesvol te volbrengen zijn bij ons aanwezig. Zo beschikken wij een creatief team van ontwikkelaars en een ervaren en daadkrachtig productieteam om uw opdracht tot in perfectie uit te voeren. Daarbij bieden wij u te allen tijde de aandacht en service die u mag verwachten van een specialist in interieurprojecten. Maak snel een afspraak door het contactformulier op deze website in te vullen en te verzenden. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen omtrent uw interieurproject met ons door te spreken. Kijk ook eens op de website www.suetersinterieurbouw.nl of www.vdpolonderhoud.nl en ontdek de mogelijkheden van een andere interieurbouwer.

Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha