(040) 269 81 11


Interieurbouwer

Het interieur is voor bedrijven van groot belang. Een interieur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw bedrijf en de eerste indruk van uw klanten. KEK bv is een interieurbouwer die interieurwerken voor diverse opdrachtgevers verzorgt.

Compleet interieur of enkel onderdeel

Naast kantoorruimten zijn wij als interieurbouwer ook voor vele winkels en winkelketens werkzaam. Voor het plaatsten van een compleet nieuw interieur of delen van het interieur, zoals een toonbank, kast, of keuken kunt u onze interieurbouwers inschakelen.

Eén aanspreekpunt en verantwoordelijke

Wij bieden onze opdrachtgevers desgewenst een totaalconcept op maat. De projecten die wij uitvoeren zijn dan inclusief bouw, verbouw en afbouw. Voor het gehele traject is er slechts één interieurbouwer als aanspreekpunt en verantwoordelijke, zodat de communicatielijnen kort blijven en er snel gehandeld kan worden.

Een ervaren interieurbouwer inschakelen?

Wilt u ook de expertise van een ervaren interieurbouwer inschakelen? Neem dan vandaag nog contact ons op voor al uw interieurprojecten. Wij informeren u graag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha