(040) 269 81 11


Interieurbouw Brabant

Zoekt u een betrouwbare partij voor interieurbouw in Brabant? Dan bent u op zoek naar KEK bv. Wij werken voor vele uiteenlopende organisaties in diverse branches. Van winkelinterieur tot interieur van een kantoorruimte, wij gaan geen klus uit de weg.

Interieur in allerlei vormen en stijlen

Onze klanten komen voornamelijk uit Brabant, maar ook in de rest van Nederland zijn wij actief in de interieurbouw. Wij produceren onze producten vrijwel volledig in eigen beheer en maken interieur in allerlei vormen en stijlen.

Deskundig advies

Voor een deskundig advies voor interieurbouw in Brabant, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden met u door te nemen. Bij alle vormen van interieurbouw gebruiken wij uitsluitend materialen van goede kwaliteit, zodat u langdurig van uw interieur kunt blijven genieten.

KEK bv interieurbouw Brabant

Voor het maken van een afspraak met Kek bv interieurbouw Brabant, kunt u contact met ons opnemen. Onze interieurbouwers staan graag voor u klaar om u van dienst te zijn. U kunt ons bereiken via het formulier op deze website of door telefonisch contact op te nemen.

Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha