(040) 269 81 11


Goederenlift horeca

Ontdek het belang van een goedwerkende goederenlift

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw hotel, restaurant of bar, zodat u in no time over uw benodigde spullen beschikt? Wij gingen op zoek naar hét product waarmee u eenvoudig en snel producten kunt verplaatsen. Denk aan borden, bestek, fusten, voedsel, tafels of stoelen. Na een kritische zoektocht kwamen wij terecht bij de goederenlift voor de horeca.

Vereenvoudig uw werkzaamheden met een goederenlift

Het komt u vast niet onbekend voor. Moeilijk aan spullen komen in de horeca, terwijl ze nu direct nodig zijn. Wij schetsen u enkele herkenbare situaties. Bijvoorbeeld: uw restaurant is op de bovenste verdieping van een gebouw gevestigd. Gezien er normaliter vooral zakelijke lunches worden genuttigd, heeft u niet direct een kinderstoel bij de hand. Maar nu staat er plotseling een gezinnetje voor u. Waar is die kinderstoel?! Als u een goederenlift voor de horeca heeft, kan die benodigde stoel direct en eenvoudig naar boven worden gebracht. Een andere situatie: in uw bar wordt volop gedronken en gefeest. Alle bierfusten en -flessen beginnen aan hun einde te komen, terwijl de sluitingstijd nog lang niet nadert! Met een goederenlift in de horeca kunt u superslim uw voorraad bijvullen. Zonder lastig en gevaarlijk getil met zware fusten en breekbare, glazen flessen.

Ga op zoek naar een goede goederenlift voor de horeca

Gelukkig bestaan er genoeg aanbieders van goederenliften in Nederland. Let wel, de een is de andere niet. Houd er rekening mee dat u een leverancier in de arm neemt, die goederenliften realiseert die aan de volgende punten voldoen:

  • Volledig op maat
  • Inclusief een 24/7 servicedienst
  • Volgens de nieuwste technieken
  • Conform de ARBO-technische punten
  • Met de meest geavanceerde materialen

Ga dus op zoek naar een goederenlift voor in de horeca die aan al deze punten voldoet. Geen gesjouw meer, geen plotselinge situaties waarin u niet over een bepaald product kunt beschikken, maar altijd alles bij de hand. Klinkt u dat als muziek in de oren? Schaf dan direct een goederenlift voor uw horeca aan!

Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha