(040) 269 81 11


De trendkleuren voor uw keuken!

Geef uw keuken een opfrisbeurt

Af en toe wilt u uw keuken een fijne opfrisbeurt geven. Zeker nu de lente weer zijn intrede doet, begint het bij veel mensen te kriebelen. Een likje verf kan al een hele nieuwe uitstraling geven aan uw keuken. Komt u er niet uit bij het kiezen van de juiste kleur? Wij willen u graag een handje helpen. In dit blog vertellen wij u meer over de trendkleuren voor uw keuken. Zo gaat u straks met nog meer plezier aan de slag in uw keuken!

Laat uw keuken leven met pastelkleuren

Witte keukens domineren al jaren het keukenbeeld. Maar daar lijkt verandering in te komen. Goed nieuws voor de kleurliefhebbers onder ons, want pastelkleurtjes werken nu ook door in de keuken. Voorheen zagen we het gebruik van pasteltinten vooral in de slaapkamer of woonkamer, maar door de integratie van open keukens lopen deze kleurenpaletten in elkaar over. Wist u dat lichte kleurtjes de ruimte groter laten lijken? Nog meer reden om te kiezen voor dat mooie zachtroze of lichtblauwe kleurtje in uw keuken. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste pasteltint? Een vakkundig schildersbedrijf wil u graag helpen met advies op maat!

Ga voor zwart!

Een andere trend die we voorbij zien komen in keukenland is het gebruik van zwart. Een donkere kleur kan uw keuken een luxe en glamoureuze uitstraling geven. Heeft u een bescheiden keuken? Dan raden wij af om voor zwart te kiezen. Zwart laat de ruimte namelijk optisch kleiner lijken. Vindt u het spannend om zelf zo’n heftige kleur in uw keuken aan te brengen? Schakel dan een schilder in via een schildersbedrijf! Zij kunnen op een nette en strakke manier zwart toevoegen in uw interieur. Is zwart iets te heftig voor u? Dan kunt u altijd nog kiezen voor donkergroen of marineblauw. Deze prachtige kleuren geven uw keuken een heerlijke, frisse uitstraling.

Schakel een schildersbedrijf in!

Bent u geïnspireerd geraakt door al die prachtige kleurmogelijkheden voor uw keuken? En wenst u een prachtig resultaat? Neem dan contact op met een schildersbedrijf bij u in de buurt. Een schildersbedrijf zorgt ervoor dat de kleur helemaal uitkomt zoals u dat wenst. Zo heeft u nog jaren plezier van uw prachtig geverfde keuken!

Naam:*
Aanhef:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*
vul de code in:
captcha